live to win

Jag önskar jag kunde stänga av mina känslor.

Ska hämta upp hjärtat nu och sedan tillbringar jag de närmsta tre dagarna med honom. Så det så! Skönt att få komma bort lite. Tur jag har några guldklimpar i livet ♥

lite av allt

Har precis kommit hem från jobbet. Fick en efterlängtad sovmorgon imorse med tanke på att jag jobbade kväll och det var verkligen behövligt! Dagen idag har varit riktigt bra. Inte gått på rutin riktigt lika mycket idag utan istället har vi gjort lite andra saker utöver det vanliga. B.la tränat positioner och förflyttningar. Jag var 'provkanin', alltså passient ;) Mycket roligt och lärorikt! Annars då?

Imorgon jobbar jag igen, dock bara 07-00-13-00. Skönt på en fredag och allt. Vad som händer efter det passet vet jag inte säkert ännu, men ska nog vara med min prins. Är sugen på en krogrunda, men får se om det blir av imorgon eller något framöver istället... Ska ta med mig hjärtat till en romantisk plast under helgen iallafall *hihi* ;) Suprice!

På valborg vet jag ännu inte säkert vad som händer. Det är ett stort utbud på marknaden så jag får se vad det blir ;) En sak är säker, det kommer bli en succé!

På tal om annat så har jag börjat sett serien Glee. Har inte riktigt kommit in i den ännu, men den verkar helt okej. Dock är OTH klart överlägset bäst, men det är värt ett försök åtminstonde.. ;)

På återseende.


things fall apart so that other things can fall together..

...Just like us.


hemgång

Nu är jag påväg hemåt, ska bara ta det lungt resten av kvällen och ladda om batterierna för jobb imorgon. Tillbaka till verkligheten med andra ord! :) Men har verkligen haft fem grymma dagar!

Mer av mig hör ni då jag kommer hem!

maria magdalena

Är inte hemma ännu, men tänkte endå göra en snabb summering av dessa dagar.

Torsdags
hade jag och hjärtat sex månader tillsammans, så då lyxade vi till det lite mer än vanligt och hjärtat bjöd mig på kina. Mums! Efter det gick vi och träffade hans kompisar en stund i väntan på att Amanda, Andreas och Petrus skulle komma hem, trevligt. Det blev senare än tänkt så vi åkte hem till hjärtat och myste resten av kvällen. Perfekt slut på dagen helt klart.

Fredags åt vi en rejäl påskfrukost (lite för tidigt..) sedan på efm åkte vi till viktors farmor och farfar på påskmiddag. Där var in princip alla släktingar på viktors pappas sida samlade. Var runt 20 stycken innan det var klart och där bjöds på påskmiddag, glass, frukt, godis, fika och mycket mer. Kollade i lite fotoalbum också innan det var dags att bege oss hemåt. Skjutsade hem Amanda, Andreas och Petrus sedan åkte vi hem till mig och gjorde oss i ordning och sedan hämtade vi upp dem igen och åkte vidare till Nedansjö till viktors mamma. Även där bjöds det på fika sedan spelade vi sällskapsspel resten av kvällen.

Lördags åkte vi till Hassela till viktors mormor och morfar. Där var in princip alla släktingar på viktors mammas sida samlade, ca 35 stycken. Ett stor kalas med andra ord. Där blev det påskmat, tårta och fika i mängder. Det var helt underbart väder så man passade på att sitta i solen i närmare fem timmar. Helt underbar dag må jag säga. Sedan åkte vi hemåt och gjorde ordning oss sedan var det dags för fest i stan. Även festen blev lyckad så det var en riktigt underbar dag.

Söndags åkte vi en sväng på birsta med mamma och syster + elsa och småshoppade litegrann. Fick som vanligt med mig något hem med denna gång inte lika mycket. Sedan fikade vi med min familj (eftersom vi inte 'firat' påsk något med dem under helgen...) och sedan var det dags att göra sig ordning igen för nästa äventyr. Denna gång var vi bjuden på grillfest hos viktors pappa och det satt fint i kirstan det. På kvällen blev det en hel del kubb spel samt kort spel, toppen.

Idag har vi spelat yttligare kort och yttligare kubb, dock bara jag och viktor än så länge - och det har slutat i vinst för mig alla gånger. Tur i både spel och kärlek! <3

...Så för att summera min påsk måste jag säga att den har varit helt underbar. Klart överlägsen! Precis som jag sa ;) Kunde inte haft en bättre påsk, så tack alla som var med och gjorde detta möjligt. Fint väder och trevligt sällskap har jag haft med mig i dagarna fyra. Tusen tack ska ni ha!



it's all about you

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska börja göra ordning mig för att sedan åka till hjärtat, eventuellt laga en romantisk middag tillsammans eller att vi slinker in på en mysig restuarang :) underbart! Sedan åker vi till Amanda och Petrus som det ser ut nu. Sååå... No time for this ;) Hejdå!


this bond between us, can't be broken ♥

6 månader
The truth is if I could be with anyone, It'd still be you.
I'm not stupid, I'm just crazy in love.
I know that I could never find the feeling, with anyone other than you.
I  love  you,  truly  madly  deeply ♥




jag antar att jag borde säga förlåt för alla misstag du gjorde


ren och skär lycka kallas det

Jag kan inte fatta att det snart gått sju månader sedan allt började.
Jag minns allt så väl fortfarande, i minsta lilla detalj. Allt började med att du skrev till mig och redan efter någon dag bytte vi nummer och efter det smsade vi dagarna i ända och pratade i telefon lång inpå nätterna. Det tog kanske 1 vecka, knappt det innan vi bestämde oss för att träffas för första gången. Jag minns det fortfarande som det vore igår.
Det var helt klart kärlek i första ögonkastet, inget snack om den saken. Det är ingen lögn. För första gången i mitt liv får jag vara med om riktig kärlek vid första mötet.
En beskrivlig känsla svår att sätta ord på. Jag minns så väl första kramen som kom väldigt snabbt. Dem blev snabbt väldigt många och under en period gjorde vi inget annat.

Vi var med varandra upp mot 12 timmar i princip varje dag i ca två veckor från kväll till morgon. Ja, ni hörde rätt. Ibland hände det att vi inte åkte hem förren klockan var runt fyra och solen mer eller mindre höll på gå upp. Enda sedan första dagen kände vi att det fanns något där. Och det visade sig med tiden också. Första pussen kom en kväll som ett brev på posten. Det kändes helt rätt och från det ögonblicket förändrades allt.

Vi blev officiellt ett par och nu har det gått hela sju månader sedan allt började och har långt ifrån lessnat på varandra. Folk säger att man ofta lessnar på varandra om man träffas ofta men jag vet inte om jag kan hålla med där. Det är nog olika för oss alla och ingen kan säga något annat om den saken. Även om jag och min pojkvän inte träffas exakt varje dag så gillar vi att träffas regelbundet. Anledningen till det är att vi bara bor ett stenkast ifrån varandra vilket innebär att vi kan gå till varandra när vi känner för det.

Vi träffades via internet redan för snart sex år sedan men lyckan blev kort. Någonting drog isär oss och efter det tappade vi kontakten helt och hållet. Men nu, drygt fem år senare tog vi upp kontakten igen och nu är vi lyckligare än någonsin. Det tog mig ca femton år att hitta dig, att få svart på vitt att du ens existerade. Det tog ett par sekunder att förlora dig. Och det tog yttligare ca fem år att få tillbaka dig. Men det var så värt all väntan.
Du var värd att vänta på. Nu ska jag göra allt för att lyckas behålla dig.
Så till alla er där ute som är olyckligt kär, ensam, olycklig - you name it..
Ge inte upp. När man väntar på något gott väntar man aldrig för länge.

Vi har en ljus framtid framför oss och jag kan knappt vänta och se vad framtiden har att erbjuda. Du är överlägset den absolut bästa person jag någonsin har träffat och det är först nu jag insett att jag aldrig kommer träffa någon bättre.
Jag tänker på dig varje kväll innan jag somnar och vaknar alltid upp med ett leende på läpparna morgonen därpå. All because of you.
Din sedan 21 oktober, och länge blir det - om jag får bestämma.
Jag älskar dig och det om något är sant ♥


lugn kväll

Sitter framför brasan en kväll som denna och ser hockey på tvn.
Skellefteå mot Färjestad... För er som inte har hängt med i Elitserien så är det dessa två lag som gör upp om SM-guldet. Själv håller jag på Skellefteå om jag måste välja, men som jag tidigare sagt har jag bara hjärta för ett lag och det är rött och vitt - Timrå IK.
Tror dock att Färjestad kommer ta hem guldet.

du tror att du vet men det gör du inte

Jag är inte döv, jag bara skiter i vad du säger.

Hade en riktigt mysig kväll med hjärtat igår. Det blev en kvälls promenad i samband med att solen höll på gå ner vilket var riktigt mysigt. Längtar till sena sommarkvällar nu!
När vi kom in blev det twilight maraton på hög nivå, hihi! ;)

I love you, I do I do I do I do I do <3

vila i frid

Inom loppet på två veckor har två stycken i min omgivning dött. Jag stod ingen av er väldigt nära, men vi fick en tid tillsammans och under den tiden tyckte jag bara gott om er. Igår var det begravning för en av er och ni ska veta att mina tankar var på familj och alla anöriga. Kämpa på! Vila i frid!

en dömmande personlighet är en ful personlighet


kiss me, infect me with your love and fill me with your poison

Den regnar idag, men jag har solsken varje dag.

Mot jobbet!

musik är ett fint tidsfördriv

 


i was born this way





I'm beautiful in my way
'Cause god makes no mistakes
I'm on right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on right track, baby
I was born this way


sammanfattning

Hej kära läsare! Som ni märkt har det blivit tomt av inlägg de senaste dagarna, och anledningen till detta är att jag har haft fullt annat då jag inte prioterar datorn i första hand. Tänkte summera helgen lite snäll som jag är!

Mycket har hänt sedan senast men inte när det gäller hur jag mår. Har fortfarande lika ont i halsen - men inget annat, peppar peppar!

I torsdags återgick jag som sagt till jobbet och det rullade på i vanlig ordning. Viktor kom till mig sedan på kvällen om jag inte minns fel.

I fredags jobbade jag igen. Sedan på kvällen var det kalas för mamma som fyllt år. Blev tacos till alla och det var ju som vanligt gott!

I lördags åkte vi till nedansjö på kalas på dagen. Denna gång var det kalas för Viktor så där var det familj + släkt på mammas sida på plats för att fira. Sedan på kvällen åkte vi vidare på nästa kalas i matfors. Denna gång hos Martin där vi blev bjuden på smörgåstårta. Sedan hann vi mer eller mindre bara komma hem sedan var det dags att sova.

Idag har vi varit på kalas i allsta för Viktor - men denna gång var det på Viktors släkt på pappas sida som kom och firade. Även där blev det tacos och det tackade man inte nej till.

Nu har jag nästan alldeles precis kommit hem. Så, för att summera helgen räcker det att säga ett ord: KALAS! ;) Har varit riktigt roligt!

Nu sitter pappa och V och kollar på tv. Roligt att pojkvännen och familjen verkar komma så bra överens och går ihop :) Skulle bli jobbigt annars.
Ska väl snart ta med mig min älskling och se på någon film eller dylikt.
Jobb som väntar imorgon igen, så nu är det bara att ladda om batterierna för en ny vecka med nya möjligheter!

Men först ska jag göra lite nytta. Jag ska skriva en liten utvärdering eller vad man ska kalla det, men det är fort gjort. Tur det!

P.s Hjärtat blev väldigt nöjd med mina presenter till honom. Jag måste vara världens bästa flickvän ;) Hihi! D.s


RSS 2.0